Prepaid: een veilig en slim betaalsysteem

Prepaid: een veilig en slim betaalsysteem 2020-03-12T18:42:00+00:00

Steeds meer ondernemers laten klanten gebruik maken van een prepaidkaart. Zo is het bij wellness centra mogelijk om een badenkaart aan te schaffen en kunnen consumenten bij het tankstation kiezen voor een wasstraatpas.
Deze betalingsmogelijkheid kent vele voordelen. Met een dergelijk prepaid-systeem haalt u in de eerste plaats een stukje omzet naar voren. Tegelijkertijd zullen klanten sneller bij u terugkomen wanneer ze al beschikken over een tegoed dat bij uw onderneming te besteden is.

Bekijk ook

De prepaidkaart van MAKS is een eenvoudig, slim en veilig betaalsysteem. De kaarten worden geleverd in uw eigen huisstijl en zijn door uw medewerkers eenvoudig op te waarderen dan wel af te boeken. Zo beschikt uw bedrijf over minder contanten om af te romen en hoeven klanten niet altijd met geld over straat. Opwaarderen en blokkeren kan desgewenst op afstand. Het tegoed op de kaart is overdraagbaar. Zo vergroot u de kans om ook nieuwe klanten te verwelkomen.

Online Beheeraccount

MAKSCRM is het beheeraccount waarmee u altijd regie houdt over uw prepaid kaarthouders. Daarbij biedt dit systeem handige rapportages voor uw boekhouding.

Online Transactie-terminal

Het systeem dat door de medewerkers op de winkelvloer gebruikt wordt voor het uitgeven en laten verzilveren prepaid-tegoeden. De prepaidkaarten zijn op naam te registreren en zijn in delen te verzilveren.

Point Of Sale-materiaal

Om uw prepaid-programma nog beter onder de aandacht te brengen levert MAKS een stijlvolle display in uw huisstijl. De cards kunnen hierop in een houder worden gepresenteerd. U kunt ook kiezen om een uitgebreider promotiepakket te laten samenstellen, bestaande uit flyers, een poster en de display.

Representatieve prepaidkaarten

Uw eigen prepaidkaarten geheel in uw huisstijl gedrukt op creditcardformaat. U kunt uw prepaid-programma ook door MAKS in een speciale app aan uw klanten aanbieden.

Saldo altijd bij de hand

Uw klanten kunnen altijd hun saldo inzien. Hiervoor levert MAKS een saldochecker die op uw site geplaatst kan worden. De stijl is naar wens aan te passen. U kunt ook een login- / registratiepagina inzetten waarmee consumenten hun gegevens kunnen beheren.

Online Demo
Offerte aanvragen

Bekijk ook

Offerte aanvragen

Voor welk product wilt u de offerte aanvragen? (meerdere opties mogelijk)
PrepaidLoyaltyGiftcardLoyalty / Giftcard combinatie

X