Prepaid: een veilig en slim betaalsysteem

Prepaid: een veilig en slim betaalsysteem 2018-06-05T09:56:00+00:00

Steeds meer ondernemers laten klanten gebruik maken van een prepaidkaart. Zo is het bij wellness centra mogelijk om een badenkaart aan te schaffen en kunnen consumenten bij het tankstation kiezen voor een wasstraatpas.
Deze betalingsmogelijkheid kent vele voordelen. Met een dergelijk prepaid-systeem haalt u in de eerste plaats een stukje omzet naar voren. Tegelijkertijd zullen klanten sneller bij u terugkomen wanneer ze al beschikken over een tegoed dat bij uw onderneming te besteden is.

Bekijk ook

De prepaidkaart van MAKS is een eenvoudig, slim en veilig betaalsysteem. De kaarten worden geleverd in uw eigen huisstijl en zijn door uw medewerkers eenvoudig op te waarderen dan wel af te boeken. Zo beschikt uw bedrijf over minder contanten om af te romen en hoeven klanten niet altijd met geld over straat. Opwaarderen en blokkeren kan desgewenst op afstand. Het tegoed op de kaart is overdraagbaar. Zo vergroot u de kans om ook nieuwe klanten te verwelkomen.

Transactie-terminal
Het systeem dat door de werknemers op de winkelvloer gebruikt wordt voor het op- en afboeken van saldo.

Prepaidkaarten
Uw prepaidkaarten worden geleverd op creditcardformaat en worden geheel in uw eigen huisstijl uitgevoerd.

MAKSCRM-account
De backoffice waarmee u het prepaid-programma beheert en inzicht heeft in openstaande saldi. Het is hiermee een handig tool voor uw boekhouding.

Point Of Sale-materiaal
Voor extra promotie in uw zaak kunnen wij een promotiepakket leveren bestaande uit posters, flyers en een baliestandaard.

Bekijk ook