Over MAKS

/Over MAKS
Over MAKS 2019-06-24T12:25:34+00:00

MAKS richt zich op het creëren, versterken en behouden van klantenbinding. Ondernemers uit het hele land maken gebruik van de branded loyalty- en giftcardprogramma’s die door ons team geleverd en onderhouden worden. Het doel dat we met elkaar voor ogen hebben is om volledige ondersteuning te bieden in het proces uw klanten nog meer aan u te binden. Met meer omzet en een hogere winst tot gevolg.

Onze missie: meer omzet voor alle ondernemers

Ondernemers helpen. Dat is oprecht waar we het allemaal voor doen. Hoewel we graag vernieuwend en vooruitstrevend zijn, kan MAKS uw loyalty-programma op iedere manier inrichten. Van snelle smartphone app tot traditionele klantenkaart op creditcardformaat. Maar minstens zo belangrijk is de invulling van het programma. En die bepaalt u helemaal zelf. Met alle gewenste hulp van team MAKS. MAKS adviseert, inspireert en innoveert graag waar nodig. Zo ontwikkelen we samen een programma dat net zo aantrekkelijk voor u als voor uw klant is.

Wij geloven in de kracht van lokaal, ongeacht de grootte van de organisatie

Tot onze klanten behoren zowel zelfstandige ondernemers als winkeliersverenigingen en franchiseformules. Maar hoe groot de organisatie ook is, wij geloven dat juist locatiespecifieke kansen evident zijn voor het ontwikkelen van een sterke klantenbinding. Door kennis uit de regio te koppelen aan de expertise van de holding, of de ervaring van de vestiging ter plaatste te verbinden aan het bereik van de formule. In onze benadering is er altijd ruimte voor de lokale onderneming.

100% ondernemersvriendelijk

In onze feedback horen we vaak dat MAKS goed werk levert. Een waardevol compliment. Er zijn de laatste jaren veel prijsvechters op de loyalty-markt gekomen. MAKS is zeker niet de duurste, maar wil wél kwaliteit leveren. Met maximale opbrengsten en maximaal gemak voor onze klanten. Dat betekent dus: geen moeilijke procedures, gewoon een belletje of mailtje naar MAKS. Van kaarten bestellen tot een technische vraag. In een minuut richt u zich weer op uw ‘core business’ en zorgen wij voor de rest. Geen gedoe, gewoon al 15 jaar topkwaliteit en plezier in het werk. Dát is MAKS.

Benieuwd naar wat MAKS voor uw onderneming kan betekenen? Bel vandaag nog om een vrijblijvende ontmoeting met ons in te plannen. Team MAKS is op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer: 088 – 638 62 62.