Uw eigen giftcard-programma met MAKSCADEAU

Uw eigen giftcard-programma met MAKSCADEAU 2020-03-12T18:05:56+00:00

Een verrassende cadeausuggestie voor zowel consumenten als ondernemers. Met MAKSCADEAU brengt uw gemakkelijk een eigen giftcard op de markt. Als lucratief relatiegeschenk of marketing incentive om uw omzet een extra boost te geven. De cadeaukaarten worden volledig naar wens opgemaakt en zijn door de ontvanger in delen te verzilveren. Maak de cadeaubeleving compleet met een bijpassende envelop of een luxe geschenkverpakking in uw eigen huisstijl.

Bekijk ook

De Transactie-terminal van MAKS kunt u gebruiken om de cadeaukaart te scannen. In uw MAKSCRM-account kunt u de nodige rapportages maken ten behoeve van uw boekhouding. Zo beschikt u met MAKSCADEAU over een compleet giftcard-programma voorzien van de juiste tools en software om uw cadeaukaart zelfstandig te kunnen voeren. Met desgewenst een beetje hulp van MAKS. We adviseren en inspireren graag waar nodig.

MAKSCADEAU bestaat uit de volgende onderdelen:

Online Beheeraccount

MAKSCRM is het beheeraccount waarmee u altijd regie houdt over uw gift cards. Daarbij biedt dit systeem handige rapportages voor uw boekhouding.

Online Transactie-terminal

Het systeem dat door de medewerkers op de winkelvloer gebruikt wordt voor het uitgeven en innemen van uw gift cards. De gift cards zijn in delen te verzilveren.

Point Of Sale-materiaal

Om uw gift cards nog beter onder de aandacht te brengen levert MAKS een stijlvolle display in uw huisstijl. De cards kunnen hierop in een houder worden gepresenteerd.

Representatieve gift cards

Uw eigen gift cards geheel in uw huisstijl gedrukt op creditcardformaat. Desgewenst met verpakking geleverd in uw huisstijl; van handig vouwmapje tot luxueuze cassette.

Saldo altijd bij de hand

Uw klanten kunnen altijd hun saldo inzien. Hiervoor levert MAKS een saldochecker die op uw site geplaatst kan worden. De stijl is naar wens aan te passen.

Online Demo
Info / Offerte aanvragen

Bekijk ook

Offerte aanvragen

Voor welk product wilt u de offerte aanvragen? (meerdere opties mogelijk)
PrepaidLoyaltyGiftcardLoyalty / Giftcard combinatie

X