Een eigen giftcard-programma met MAKSCADEAU

Een eigen giftcard-programma met MAKSCADEAU 2019-02-12T12:55:21+00:00

Een verrassende cadeausuggestie voor zowel consumenten als ondernemers. Met MAKSCADEAU brengt uw gemakkelijk een eigen giftcard op de markt. Als lucratief relatiegeschenk of marketing incentive om uw omzet een extra boost te geven. De cadeaukaarten worden volledig naar wens opgemaakt en zijn door de ontvanger in delen te verzilveren. Maak de cadeaubeleving compleet met een bijpassende envelop of een luxe geschenkverpakking in uw eigen huisstijl.

Bekijk ook

De Transactie-terminal van MAKS kunt u gebruiken om de cadeaukaart te scannen. In uw MAKSCRM-account kunt u de nodige rapportages maken ten behoeve van uw boekhouding. Zo beschikt u met MAKSCADEAU over een compleet giftcard-programma voorzien van de juiste tools en software om uw cadeaukaart zelfstandig te kunnen voeren. Met desgewenst een beetje hulp van MAKS. We adviseren en inspireren graag waar nodig.

MAKSCADEAU bestaat uit de volgende onderdelen:

Transactie-terminal
Het systeem dat door de werknemers op de winkelvloer gebruikt wordt voor het op- en afboeken van saldo.

Cadeaukaarten
Uw cadeaukaarten worden geleverd op creditcardformaat en worden geheel in uw eigen huisstijl uitgevoerd. Dat geldt ook voor de geschenkverpakking. MAKS heeft daarvoor verschillende mogelijkheden.

MAKSCRM-account
De backoffice waarmee u het giftcard-programma beheert en inzicht heeft in openstaande saldi. Het is hiermee een handig tool voor uw boekhouding.

Point Of Sale-materiaal
Voor extra promotie in uw zaak kunnen wij een promotiepakket leveren bestaande uit posters, flyers en een baliestandaard.

Bekijk ook