Klantenbinding met MAKSSPAREN

Klantenbinding met MAKSSPAREN 2020-03-12T18:40:39+00:00

Maak koopgedrag inzichtelijk en beloon terugkerende klanten. Zo verhoogt u de omzet bij uw vaste klanten. MAKSSPAREN is de oplossing voor winkelbedrijven, formules, winkeliersverenigingen en zelfstandigen die hun loyalty-programma geheel in hun eigen huisstijl willen invullen. De inhoud van uw loyalty-programma bepaalt u helemaal zelf. MAKS zal hierbij adviseren en inspireren. Zo ontwikkelen we samen een programma dat aantrekkelijk is voor u en uw klant is. MAKSSPAREN bestaat uit:

Online Beheeraccount

MAKSCRM is het beheeraccount dat uw waardevolle klantgegevens inzichtelijk maakt voor diverse (online)marketingacties.

Online Transactie-terminal

Het systeem dat door de medewerkers op de winkelvloer gebruikt wordt voor het inschrijven van nieuwe vaste klanten en voor het op- en afboeken van spaarpunten.

Point Of Sale-materiaal

Om uw spaarprogramma nog beter onder de aandacht te brengen levert MAKS altijd een promotiepakket bestaande uit posters, flyers en een baliestandaard.

Klantenkaart App

Van snelle smartphone app tot traditionele klantenpas op creditcardformaat. U kiest een type kaart, wij zorgen dat deze naar wens in uw eigen huisstijl wordt geleverd.

Consumentenportaal

Uw klanten kunnen altijd hun gegevens inzien en aanpassen conform de AVG. Dit portaal biedt daarbij alle actualiteit van uw voordeelprogramma met spaardoelen en acties.
Online Demo
Offerte aanvragen

Bekijk ook

Offerte aanvragen

Voor welk product wilt u de offerte aanvragen? (meerdere opties mogelijk)
PrepaidLoyaltyGiftcardLoyalty / Giftcard combinatie

X